Honda Gold Wing moottoripyörä satamalaiturilla

Honda Gold Wing vaihteiston- ja moottorin sisäpesu

Vaihteiston- ja moottorin sisäpesu kannattaa. Jukan Honda Gold Wing selätti vaihteisto-ongelmat Midland moottorin sisäpesuaine ja kaiken kruunasi vielä Midland Motorcycle 20W-50 mineraaliöljy. Ratkaisuun päädyttiin kun vaihteet eivät toimineet kunnolla ja aikaisemmista huolloista ei ollut varmuutta . Onneksi Jukka oli aikaisemmin saanyt vinkin toiselta Gold Wing asiakkaaltani Midland öljyistä ja otti yhteyttä myymälään!

”Pyörä toimii kuin unelma ja vaihteet eivät ole koskaan toimineet näin hyvin!”

Jukka

Ensimmäiseksi lisättiin Midland moottorin sisäpesuaine (Midland Oil System Cleaner). Virallisen ohjeen mukaan lisäaine lisätään vanhan öljyn joukkoon ja annetaan käydä 15min. matalilla kierroksilla. Moottoripyörässähän se yleensä ei käy, kun moottori ja vaihteisto käyttävät samaa öljytilaa jos on märkäkytkin (JASO MA2). Ongelma ratkesi kun moottoripyörä oli jalalla ja takapyörä ilmassa jolloin koko ajan voi käyttää kaikkia vaihteita täydellisen huuhtelun aikaansaamiseksi, aiheuttamatta rasitusta vaihteistolle. Tällä tavalla saatiin huuhtelun suoritettua turvallisesti. Sitten vanhat öljyt ja suodatin pois ja uusi suodatin sekä uudet korkealaatuiset mineraaliöljyt Midland Motorcycle 20W-50 tilalle.

Lopuksi korkealaatuiset Midland Motorcycle 20W-50 mineraaliöljyt. Tämän korkealuokkaisen mineraaliöljyn speksit ovat aivan omaa luokkaansa. Esim. Suzuki Candy :n Black List voitto omassa luokassaan 2019, josta vielä lisää myöhemmin…

”Toiset vaihtaa öljyjä ,toiset vaihteistoja ja moottoreita”

– Midland Mies Mika –

Tutustu koko Midland Swiss Quality Oil valikoimaan valmistajan sivulla!